Diet Body Slim Herbal Dengan Makanan Utuh Sehat

makanan utuh body slim herbal

Soalan: Apa yang perlu saya makan?

Orang yang berkuasa dengan keupayaan untuk makan pelbagai tumbuhan Body Slim Herbal dan haiwan. Hampir dua juta tahun yang lalu, nenek moyang kami memburu makanan haiwan dan tumbuhan penuh dalam perkadaran dan gabungan yang berlainan, mengikut musim dan lokasi geografi.

Oleh itu, tubuh kita boleh menyesuaikan diri dengan diet yang lengkap. Diet terdiri daripada kombinasi daging, ayam dan / atau makanan laut, serta buah-buahan dan sayur-sayuran (lihat Paleolithic Diet). Semua data saintifik yang ada menyokong idea bahawa diet Body Slim Herbal yang lengkap adalah diet paling sihat di dunia.

 

Soalan: Adakah makanan tidak baik untuk saya?

J: Tidak. Tidak ada bukti bahawa gandum baik untuk kita; Terdapat juga alasan yang baik untuk mempercayai bahawa kayu api mengancam kesihatan kita. Tidak ada petunjuk bahawa orang memerlukan butiran fleksibel dalam diet mereka. Terdapat beratus-ratus kajian yang mengkaji manfaat bijirin, tetapi masalahnya ialah kajian ini berkaitan dengan diet Body Slim Herbal yang kaya dengan bijirin berbanding tabiat pemakanan yang kaya dengan bijirin dan gula olahan.

Walau bagaimanapun, kajian ini menunjukkan bahawa bijirin lebih sihat kepada kami daripada bijirin yang diproses (tepung), tetapi ia tidak menunjukkan bahawa bijirin keseluruhannya sihat. Untuk mengujinya, bandingkan diet dengan jagung untuk diet yang tidak mengandungi bijirin penuh. Hampir semua makanan lebih sihat kepada kami sebagai karbohidrat halus, menunjukkan bahawa bijirin keseluruhan ditapis dengan karbohidrat halus … baik … sekeping kek

Jika anda berfikir tentang hal itu, tidak bermakna bahawa bijian diperlukan, tetapi serbuk gandum berbahaya … bagaimana makanan yang sama sangat bagus dan sangat marah? Perkara yang paling munasabah ialah memikirkannya: lebih banyak bijih, lebih buruk untuk anda. Alasannya adalah bahawa Body Slim Herbal Asli bijirin digilap dalam tepung, lebih banyak karbohidrat dan lain-lain kandungan yang mungkin berbahaya ke pedalaman.

Apabila kita makan bijirin penuh, permukaan keras atau perut terus di dalam bijirin, zarah lebih kuat dalam bijirin. Sekiranya kita mengeluarkan topi keledar “polish” (nasi putih adalah contoh yang baik), kita tidak mempunyai apa-apa lagi untuk melindungi tubuh kita dari pendedahan kepada segala-galanya di dalamnya.

Apa yang ada di sini? Protein sayur-sayuran Body Slim Herbal khas seperti gluten, saluran usus yang merosakkan, kanji dicerna (yang mengurangkan kadar glukosa dan paras gula darah) dan tahan sangat sukar untuk dicerna.

 

makanan utuh body slim herbal<

Soalan: Sekiranya saya tidak makan karbohidrat untuk membakar lemak saya?

J: Tidak. Lemak anda boleh menggunakan bahan api lain, dan jika lebih baik menggunakan glukosa (gula darah), tubuh anda boleh menghasilkan semua glukosa yang diperlukan daripada nutrien protein.

 

Lemak anda Body Slim Herbal boleh menggunakan bahan api yang berbeza dan hanya satu isglucose, yang merupakan gula mudah dalam aliran darah. Walaupun lemak anda membakar glukosa menjadi tenaga, anda tidak perlu makan karbohidrat untuk membuat glukosa.

Badan anda boleh menghasilkan semua glukosa penting lemak dan protein. Makan karbohidrat tidak semestinya diperlukan untuk kehidupan manusia dan kesihatan. Satu-satunya pengecualian untuk ini adalah semasa penghantaran; Bayi minum susu yang mengandungi gula semulajadi.

Selepas anda mempunyai susu ibu, anda boleh terus hidup tanpa makan karbohidrat. Ini tidak digunakan untuk protein atau lemak. Sepanjang kehidupan mereka, orang mesti mempunyai akses kepada protein dan lemak untuk menjadi sihat. Lemak Body Slim Herbal Online hampir terdiri daripada lemak (57%) dan protein (38%) dan mengandungi sedikit karbohidrat (5%). Lemak moden kita berkembang dalam persekitaran indeks glisemik rendah.

Selama pembangunan kita selama 2 juta tahun, kita mempunyai karbohidrat jauh lebih sedikit dari sekarang, dan tidak ada karbohidrat yang halus atau diproses. Oleh itu, sistem kami tidak direka untuk menangani perubahan besar dalam kadar glukosa darah yang disebabkan oleh pemakanan Barat. Ia sangat kaya dengan karbohidrat. Lemak memerlukan gula darah dan tahap insulin menjadi baik dan juga memastikan kimia lemak stabil.

Karbohidrat yang diproses (seperti gula dan tepung) mengganggu terutamanya dengan keseimbangan semula jadi bahan kimia di dalam lemak. Sebagai contoh, paras gula darah yang tidak stabil mengganggu fungsi dopamin dan serotonin yang betul, dua neurotransmiter yang diperlukan untuk mengekalkan suasana hati dan kepekatan kita. Sebabnya Body Slim Herbal ialah ramai orang yang ingin makan karbohidrat setiap beberapa jam untuk merasa tenang, bahagia dan produktif kerana mereka menuju gula darah yang tidak kelihatan ini.